Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lucifer’-stjerne klar til flere afsnit

‘Lucifer’-stjerne klar til flere afsnit

03/06/2020 | Flixfilm

Lucifer stjerne klar til flere afsnitSelvom at Netflix i begyndelsen af 2019 kunne afsløre, at serien ‘Lucifer’ ville lukke og slukke efter femte sæson, som endnu ikke har fået premiere, så har streamingtjenesten umiddelbart ikke helt kunne slippe serien om den faldne engel.

Først blev sæson 5 udvidet med ekstra episoder, og kort efter blev det rygtet at Netflix trods lukningen havde sjette sæson på tegnebrættet.

Nu er sjette sæson umiddelbart rykket et stort skridt nærmere, da det amerikanske medie Deadline kan berette, at hovedrolleindehaverne Tom Ellis har skrevet under på at medvirke i endnu en sæson.

Dermed er de fleste barriere for en ny sæson blevet fjernet eftersom producerholdet også er med ombord på yderlige en sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deadline forventer, at Netflix inden længe vil bekræfte, at ‘Lucifer’ vender tilbage for en sjette sæson.

Mediet kan endvidere oplyse, at optagelserne til femte sæson endnu ikke var afsluttet da corona-pandemien satte en stopper for produktionen. Der er dermed stadig en del ventetid inden sæson 5 lander på Netflix. Det forventes dog, at den får premiere i slutningen af 2020.

LÆS OGSÅ:   'Sweet Tooth' sæson 2 kommer i næste måned

Optagelserne til sjette sæson begynder til september hvis alt går vel, meddeler Deadline.

‘Lucifer’, som er baseret på DC-tegneserien af Neil Gaiman, handler om den “faldne engel” Lucifer Morningstar, der hjælper politibetjenten Chloe Decker med at indfange kriminelle.

Serien blev oprindeligt droppet efter tre sæsoner af tv-stationen FOX, men Netflix købte efterfølgende rettighederne og genoplivede serien for en fjerde, femte og nu muligvis også en sjette sæson.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark.3 kommentarer til ‘Lucifer’-stjerne klar til flere afsnit

 1. Miss. H - kl. 09:56, 03-06-2020:

  I har skrevet 2019 istedet for 2020 ang. forventet premiere for sæson 5.

 2. Flixfilm - kl. 10:02, 03-06-2020:

  Hej Miss. H,

  Du har helt ret. Det er hermed rettet 🙂

 3. Jens - kl. 10:22, 04-06-2020:

  Jeg tror helt klart at Maze står bag det her 🙁 – det ligner hende at pine fans på den måde.

  Lesley-Ann Brandt sagde i et interview at de var 99% færdig med det sidste afsnit, da optagelserne blev sat på pause (eller var det Maze, som sagde det)

Skriv kommentar