Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luckiest Girl Alive

Luckiest Girl Alive

07/10/2022 | Flixfilm

Luckiest Girl Alive på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Mike Barker
Skuespillere: Mila Kunis, Chiara Aurelia, Finn Wittrock
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En forfatters iscenesatte newyorkerliv begynder at krakelere, da en dokumentar om en virkelig forbrydelse tvinger hende til at vedkende sig sin forfærdelige gymnasietid.Se Luckiest Girl Alive på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Luckiest Girl Alive havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luckiest Girl Alive på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Luckiest Girl Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luckiest Girl Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luckiest Girl Alive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luckiest Girl Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar