Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lucknow Central

Lucknow Central

01/12/2017 | Flixfilm

Se Lucknow Central på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Music, Thriller
Instruktør: Ranjit Tiwari
Skuespillere: Farhan Akhtar, Diana Penty, Inaamulhaq, Ronit Roy
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter at være blevet arresteret for en forbrydelse han ikke har begået, går en håbefuld musiker sammen med nogle af de andre i fængslet om at lave et band.


Se Lucknow Central på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLucknow Central havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lucknow Central ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lucknow Central herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lucknow Central er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucknow Central stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar