Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lucknow Central

Lucknow Central

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Lucknow Central på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Music, Thriller
Instruktør: Ranjit Tiwari
Skuespillere: Farhan Akhtar, Diana Penty, Inaamulhaq, Ronit Roy
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Efter at være blevet arresteret for en forbrydelse han ikke har begået, går en håbefuld musiker sammen med nogle af de andre i fængslet om at lave et band.


Se Lucknow Central på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lucknow Central havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lucknow Central ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lucknow Central herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lucknow Central er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucknow Central stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar