Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lucy

16/05/2023 | Flixfilm

Lucy på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Luc Besson
Skuespillere: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik
Spilletid: 89 min
Land: France, Germany, Taiwan, Canada, United States, United Kingdom
Sprog: English, Mandarin, French, Italian, German, Spanish, Korean
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en ung amerikaner i Taiwan mod sin vilje bliver narkosmugler, frigives den højteknologiske narko i hendes krop og aktiverer overmenneskelige kræfter.Se Lucy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lucy havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lucy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lucy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lucy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lucy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar