Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lucy

23/10/2020 | Flixfilm

Se Lucy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Luc Besson
Skuespillere: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik, Amr Waked
Spilletid: 89 min
Land: France, Germany, Taiwan, Canada, USA, UK
Sprog: English, Mandarin, French, Italian, German, Spanish, Korean
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en ung amerikaner i Taiwan mod sin vilje bliver narkosmugler, frigives den højteknologiske narko i hendes krop og aktiverer overmenneskelige kræfter.

Lucy havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lucy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lucy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lucy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lucy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar