Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ludik

26/08/2022 | Flixfilm

Ludik på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pieter Vorster, Vikash Mathura, Arnold Vosloo
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: Afrikaans, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: For at redde et kidnappet familiemedlem skal en driftig møbelmagnat bruge sin hemmelige diamantsmuglingsoperation til at transportere våben over grænsen.

Ludik (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ludik på YouTube.Se Ludik på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ludik (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ludik (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ludik, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ludik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar