Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ludo

22/11/2016 | Flixfilm

Se Ludo på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Qaushiq Mukherjee, Nikon
Skuespillere: Kamalika Banerjee, Joyraj Bhattacharya, Soumendra Bhattacharya, Ananya Biswas
Spilletid: 90 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 2.8

Beskrivelse: Da de har brug for et afsidesliggende sted til en sen date, gemmer to par sig i et indkøbscenter efter lukketid, men fanges snart i en grusom og dødelig leg.


Se Ludo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLudo havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ludo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ludo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ludo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ludo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar