Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ludo

21/10/2022 | Flixfilm

Ludo på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Fantasy, Horror, Thriller
Instruktion: Qaushiq Mukherjee, Nikon
Skuespillere: Kamalika Banerjee, Joyraj Bhattacharya, Soumendra Bhattacharya
Spilletid: 90 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 2.8

Handling: Da de har brug for et afsidesliggende sted til en sen date, gemmer to par sig i et indkøbscenter efter lukketid, men fanges snart i en grusom og dødelig leg.

Ludo havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ludo på YouTube.Se Ludo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ludo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ludo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ludo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ludo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar