Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lugar de Mulher

Lugar de Mulher

28/11/2019 | Flixfilm

Lugar de Mulher på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bruna Louise, Carol Zoccoli, Micheli Machado
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Fire komikere fra Brasilien joker om seksualitet, politik, religion og moderskab – og prøver at bevise, at en kvindes plads er lige, hvor hun vil have den.

Lugar de Mulher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lugar de Mulher på YouTube.Se Lugar de Mulher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lugar de Mulher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lugar de Mulher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lugar de Mulher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lugar de Mulher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar