Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lugar de Mulher

Lugar de Mulher

28/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Lugar de Mulher på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fire komikere fra Brasilien joker om seksualitet, politik, religion og moderskab – og prøver at bevise, at en kvindes plads er lige, hvor hun vil have den.


Se Lugar de Mulher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lugar de Mulher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lugar de Mulher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lugar de Mulher herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lugar de Mulher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lugar de Mulher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar