Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lugar de Mulher

Lugar de Mulher

28/11/2019 | Flixfilm

Se Lugar de Mulher på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bruna Louise
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Fire komikere fra Brasilien joker om seksualitet, politik, religion og moderskab – og prøver at bevise, at en kvindes plads er lige, hvor hun vil have den.Se Lugar de Mulher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lugar de Mulher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lugar de Mulher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lugar de Mulher:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lugar de Mulher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lugar de Mulher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar