Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luis Miguel – The Series

Luis Miguel – The Series

28/10/2021 | Flixfilm

Se Luis Miguel – The Series på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Diego Boneta, Gabriel Nuncio, César Bordón
Spilletid: 60 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne serie dramatiserer Luis Miguels livshistorie. En mexicansk superstjerne, der har tryllebundet sit publikum i Latinamerika og langt ud over grænserne i årtier.

Luis Miguel – The Series (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luis Miguel – The Series på YouTube.Se Luis Miguel – The Series på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luis Miguel – The Series (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luis Miguel – The Series (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luis Miguel – The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luis Miguel – The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar