Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luis Miguel – The Series

Luis Miguel – The Series

25/08/2019 | Flixfilm

Se Luis Miguel – The Series på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Biography, Drama, History, Music, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Diego Boneta, Óscar Jaenada, Martín Bello, Anna Favella
Spilletid: 60 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Denne serie dramatiserer Luis Miguels livshistorie. En mexicansk superstjerne, der har tryllebundet sit publikum i Latinamerika og langt ud over grænserne i årtier.


Se Luis Miguel – The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Luis Miguel – The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luis Miguel – The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Luis Miguel – The Series:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Luis Miguel – The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luis Miguel – The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar