Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luke Cage

Luke Cage

22/06/2018 | Flixfilm

Se Luke Cage på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Polish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En hætteklædt tidligere straffefange kæmper for at rense sit navn og redde sit kvarter. Han var ikke ude på ballade, men folket har brug for en helt.

Luke Cage (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Luke Cage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luke Cage (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luke Cage (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luke Cage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luke Cage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar