Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lullaby

01/10/2017 | Flixfilm

Se Lullaby på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Andrew Levitas
Skuespillere: Garrett Hedlund, Richard Jenkins, Anne Archer, Jessica Brown Findlay
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Længe efter at Jonathan har brudt forbindelsen til sin familie, finder han ud af, at hans langvarigt syge far har valgt at slukke for apparaterne om to dage.

Lullaby havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lullaby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lullaby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lullaby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lullaby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lullaby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar