Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lulli

26/12/2021 | Flixfilm

Se Lulli på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: César Rodrigues
Skuespillere: Larissa Manoela, Vinícius Redd, Amanda de Godoi
Spilletid: 90 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En dygtig, men selvoptaget, medicinstuderende er ude af stand til at lytte til andre – indtil en ulykke giver hende evnen til at høre folks tanker.

Lulli havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lulli på YouTube.Se Lulli på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lulli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lulli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lulli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lulli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar