Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Park

Luna Park

30/09/2021 | Flixfilm

Luna Park på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lia Grieco, Guglielmo Poggi, Gaia Girace
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I 1960'ernes Rom opdager en ung, selvstændig kvinde, som er opvokset i en cirkusfamilie, pludselig, at hun tilhører to meget forskellige verdener.

Luna Park (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luna Park på YouTube.Se Luna Park på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luna Park (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Park (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luna Park, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luna Park er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar