Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Petunia: Nedtælling til nytår

Luna Petunia: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Luna Petunia: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det er nytårsaften i Utrolia, og festen er i fuld gang! Tag med Luna og hendes venner til festlig fejring af det nye år.


Se Luna Petunia: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Luna Petunia: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luna Petunia: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Luna Petunia: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Luna Petunia: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Petunia: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar