Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Petunia: Return to Amazia

Luna Petunia: Return to Amazia

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Luna Petunia: Return to Amazia på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ciara Alexys, Stephanie Anne Mills, Cory Doran, Katie Griffin
Spilletid: N/A
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Luna Petunia vender tilbage til Utrolia for at lave flere minder til sin scrapbog med gamle venner – og en ny ven fra Dyreriget.


Se Luna Petunia: Return to Amazia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Luna Petunia: Return to Amazia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Petunia: Return to Amazia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore