Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Petunia: Return to Amazia

Luna Petunia: Return to Amazia

20/07/2018 | Flixfilm

Se Luna Petunia: Return to Amazia på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ciara Alexys, Stephanie Anne Mills, Cory Doran, Katie Griffin
Spilletid: N/A
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Luna Petunia vender tilbage til Utrolia for at lave flere minder til sin scrapbog med gamle venner – og en ny ven fra Dyreriget.

Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Luna Petunia: Return to Amazia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Petunia: Return to Amazia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luna Petunia: Return to Amazia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar