Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Petunia: Return to Amazia

Luna Petunia: Return to Amazia

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Luna Petunia: Return to Amazia på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ciara Alexys, Stephanie Anne Mills, Cory Doran, Katie Griffin
Spilletid: N/A
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Resumé: Luna Petunia vender tilbage til Utrolia for at lave flere minder til sin scrapbog med gamle venner – og en ny ven fra Dyreriget.


Se Luna Petunia: Return to Amazia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Luna Petunia: Return to Amazia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Luna Petunia: Return to Amazia (Luna Petunia: Tilbage til Utrolia) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Petunia: Return to Amazia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar