Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Petunia

Luna Petunia

17/11/2017 | Flixfilm

Se Luna Petunia på Netflix

Produktionsår: 2016–2017
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neil Crone, Jonah Wineberg, Edward Glen
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Med hjælp fra sin magiske legetøjskiste, kommer Luna Petunia til det fantastiske land Amazia, hvor der venter eventyr, venskaber og viden.

Luna Petunia (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luna Petunia på YouTube.Se Luna Petunia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luna Petunia (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Petunia (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luna Petunia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luna Petunia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar