Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luna Petunia

Luna Petunia

17/11/2017 | Flixfilm

Se Luna Petunia på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neil Crone, Edward Glen, Jonah Wineberg, Ciara Alexys
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Med hjælp fra sin magiske legetøjskiste, kommer Luna Petunia til det fantastiske land Amazia, hvor der venter eventyr, venskaber og viden.


Se Luna Petunia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLuna Petunia (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luna Petunia (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Luna Petunia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Luna Petunia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luna Petunia (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar