Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lunatics

19/04/2019 | Flixfilm

Se Lunatics på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chris Lilley, Judi Young, Brock Thornburgh, Jett Thornburgh
Spilletid: 35 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne mockumentar-serie følger seks excentriske – og sommetider uanstændige – udskuds sære liv, mens de går i deres helt egen takt.


Se Lunatics på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLunatics (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lunatics (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lunatics herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lunatics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lunatics (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar