Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lunch Time Heroes

Lunch Time Heroes

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Lunch Time Heroes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Family
Instruktør: Seyi Babatope
Skuespillere: Diana Yekinni, Dakore Akande, Odenike Odetola, Ijeoma Aniebo
Spilletid: 88 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En ung, engageret lærer får til opgave at undervise en flok uregerlige gymnasieelever. De finder dog snart ud af, at de har noget til fælles: ønsket om accept.


Se Lunch Time Heroes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lunch Time Heroes havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lunch Time Heroes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lunch Time Heroes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lunch Time Heroes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lunch Time Heroes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar