Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Luo Bao Bei

Luo Bao Bei

04/09/2020 | Flixfilm

Se Luo Bao Bei på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hana Burnett, Gok Wan, Ching-He Huang, David Yip
Spilletid: N/A
Land: China, UK
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En kvik og frisk syvårig pige bruger sin levende, drømmeagtige fantasi til at klare hverdagens eventyr sammen med sine virkelige og imaginære bedstevenner.Se Luo Bao Bei på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Luo Bao Bei (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luo Bao Bei (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luo Bao Bei er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luo Bao Bei (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar