Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lupin’ er årets første Netflix-hit

‘Lupin’ er årets første Netflix-hit

13/01/2021 | Flixfilm

lupin saeson 2 netflix danmarkBlot få dage inde i 2021 har Netflix formået at skabe et nyt verdensomspændende streaming-hit!

Der er tale om den franske Netflix-serie ‘Lupin’, som er inspireret af Arsène Lupins eventyr, der har taget verden med storm.

Ikke nok med at serien på nuværende tidspunkt er på en førsteplads over de meste sete titler på Netflix i Danmark, så er ‘Lupin’ også braget ind på en top 3 i USA. Det er første gang nogensinde, at en fransk serie er i top 10.

I serien drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far, der blev snydt af en velhavende familie og uretfærdigt dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået.

Det er ikke kun Netflix-medlemmerne, som har kastet sig over serien, også anmelderne har været ude med mange positive røster. På Rotten Tomatoes har ‘Lupin’ tilmed en karakter på 100% baseret på de nuværende indkomne anmeldelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Lupin' – sæson 1

Serien, der er skabt af George Kay (‘Criminal’, ‘Killing Eve’) og instrueret af Louis Leterrier (‘Now You See Me’, ‘The Dark Crystal’), havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar.

Første sæson er blevet delt op i to sæsoner, og det var således kun de første 5 episoder, som kunne streames ved start. De sidste 5 afsnit i sæson 2 forventes at lande på Netflix om få måneder.

I hovedrollen ses den prisvindende skuespiller Omar Sy, som nok bedst kendes fra den franske film ‘De urørlige’ (‘The Intouchables’), der blev et stort hit over hele verden. Foruden medvirker også Nicole Garcia (‘Who You Think I Am)’, Clotilde Hesme (‘Chocolat’), Ludivine Sagnier (‘The New Pope’), Antoine Gouy (‘Budapest’) og Soufiane Guerrab (‘School Life’).

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar