Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lupin’ er tilbage næste måned – Se trailer

‘Lupin’ er tilbage næste måned – Se trailer

12/05/2021 | Flixfilm

lupin saeson 2 trailerNedlukningens vel nok mest populære serie vender tilbage den 11. juni.

Der er naturligvis tale om den franske serie ‘Lupin’, som overraskede alt og alle med sin nervepirrende historie om gentlemantyven Assane Diop.

Flere end 70 millioner husstande så således første sæson, som havde premiere den 8. januar, i løbet af de første 28 dage på streamingtjenesten.

Se traileren til ‘Lupin’ sæson 2 nederst i artiklen.

Første sæson sluttede med en astronomisk cliffhanger, som ikke kunne andet end at få folk til at hungre efter flere afsnit. Sæson 2 er på i alt 5 afsnit.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Lupin’ drager gentlemantyven Assane Diop (Omar Sy) ud for at hævne sin far, der blev snydt af en velhavende familie og uretfærdigt dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået.

Flixfilm anmeldte første sæson ved premieren og vi kunne heller ikke få armene ned og måtte således kvittere med hele 5 stjerner til serien.

Vi skrev blandt andet “Lupin’ er det charmerende franske bekendtskab, du ikke vidste, du manglede. Med Omar Sy i spidsen formår serien at forføre alle, der har brug for uforpligtende og binge-værdig underholdning.”

Læs hele anmeldelsen her: ‘Lupin’ er årets første Netflix-hit.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 24 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

I hovedrollen ses den prisvindende skuespiller Omar Sy, som nok bedst kendes fra den franske film ‘De urørlige’ (‘The Intouchables’), der blev et stort hit over hele verden. Foruden medvirker også Nicole Garcia (‘Who You Think I Am)’, Clotilde Hesme (‘Chocolat’), Ludivine Sagnier (‘The New Pope’), Antoine Gouy (‘Budapest’) og Soufiane Guerrab (‘School Life’).

Serien er skabt af George Kay (‘Criminal’, ‘Killing Eve’) og instrueret af Louis Leterrier (‘Now You See Me’, ‘The Dark Crystal’).

Netflix forsøger at ride med på succesen og har således allerede afsløret, at ‘Lupin’-holdet skal lave en ny actionkomedie til Netflix. Den kommende film bliver en efterfølger til ‘On the Other Side of the Tracks’ fra 2012 med Omar Sy og Laurent Lafitte (‘Little White Lies’) i hovedrollerne mens Louis Leterrier (‘Lupin’, ‘Now You See Me’) skal instruere.

Se første sæson af ‘Lupin‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 11. juni.
Skriv kommentar