Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lupin’ – Ny svindler-serie fra skaberen af ‘Killing Eve’

‘Lupin’ – Ny svindler-serie fra skaberen af ‘Killing Eve’

04/12/2020 | Flixfilm

Lupin netflix serieHvis du er klar til et nyt år og en ny serie at bingewatche, så kommer her et godt bud hvis du er vild med svindler-film som ‘Oceans 11’ og ‘Now You See Me’.

Den nye Netflix-serie ‘Lupin’, som lander på streamingtjenesten den 8. januar, er en fransk actionfyldt-serie, der byder på spektakulære indbrud og kup med en frygtløse mestertyv.

Se en trailer nederst i artiklen.

I ‘Lupin’ fik teenageren Assane Diop vendt op og ned på sit liv, da hans far døde efter at være blevet dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået. Femogtyve år senere bruger Assane en bog om mestertyven Arsène Lupin som inspiration til at hævne sin far.

Artiklen fortsætter under annoncen

I hovedrollen ses den prisvindende skuespiller Omar Sy, som nok bedst kendes fra filmen ‘De urørlige’ (‘The Intouchables’) på disse breddegrader. Foruden medvirker Nicole Garcia (‘Who You Think I Am)’, Clotilde Hesme (‘Chocolat’), Ludivine Sagnier (‘The New Pope’), Antoine Gouy (‘Budapest’) og Soufiane Guerrab (‘School Life’).

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

George Kay (‘Criminal’, ‘Killing Eve’) har skabt serien, mens den instrueres af Louis Leterrier (‘Now You See Me’, ‘The Dark Crystal’).

Serien er baseret på den klassiske franske fortællinge fra 1905 af Maurice LeBlanc om den frygtløse mestertyv og gentleman.

Se ‘Lupin’ på Netflix Danmark fra den 8. januar 2021.Skriv kommentar