Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lupin’ sæson 2 kommer til sommer

‘Lupin’ sæson 2 kommer til sommer

29/01/2021 | Flixfilm

lupin saeson 2 netflixNu har Netflix endelig meldt ud hvornår vi kan forvente, at se mere til Assane Diop og de mesterlige kneb i helt nye afsnit af hit-serien ‘Lupin’.

Streamingtjenesten teaser på de sociale medier i en snedig gåde, at sæson 2 / part 2 kommer til sommer 2021.

Se teaseren nederst i artiklen.

Der er helt sikkert mange som ser frem til de nye afsnit med spænding, da serien på rekordtid er blevet blandt de mest populære serier på Netflix. Samtidig sluttede første sæson med en nervepirrende cliffhanger hvor man ikke kun undgå at sidde på kanten af sofaen.

‘Lupin’ sæson 2 er på i alt 5 episoder – det samme som sæson 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af ‘Lupin’ havde premiere den 8. januar og allerede inden der er gået en måned forventer streamingtjenesten, at den er blevet set af mere end 70 millioner husstande.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Lupin' – sæson 1

Det er mere end skak-dramaet ‘The Queen’s Gambit‘, som ligeledes har været blandt favoritterne og på manges læber de seneste uger.

I ‘Lupin’ drager gentlemantyven Assane Diop (Omar Sy) ud for at hævne sin far, der blev snydt af en velhavende familie og uretfærdigt dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået.

Serien er skabt af George Kay (‘Criminal’, ‘Killing Eve’) og instrueret af Louis Leterrier (‘Now You See Me’, ‘The Dark Crystal’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se første sæson af ‘Lupin‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar