Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lupin’ sæson 2 på trapperne – Se trailer

‘Lupin’ sæson 2 på trapperne – Se trailer

08/03/2021 | Flixfilm

lupin saeson 2 trailerAssane Diops stålsatte ønske om hævn mod Hubert Pellegrini har bragt familien i fare og med ryggen mod muren må han nu udtænke en plan, som kan ende med at koste ham livet.

Den nervepirrende cliffhanger på første sæson af hit-serien ‘Lupin’ får endelig sin afslutning når Netflix til sommer har premiere på sæson 2.

Streamingtjenesten har netop udsendt en trailer til sæsonen, som kan ses nederst i artiklen.

I første sæson af ‘Lupin’ drager gentlemantyven Assane Diop (Omar Sy) ud for at hævne sin far, der blev snydt af en velhavende familie og uretfærdigt dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Lupin' – sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af ‘Lupin’, der er skabt af George Kay (‘Criminal’, ‘Killing Eve’) og instrueret af Louis Leterrier (‘Now You See Me’, ‘The Dark Crystal’), havde premiere den 8. januar og allerede inden der var gået en måned havde mere end 70 millioner husstande allerede slugt de første afsnit, hvilket har givet den en imponerende plads i toppen blandt de meste sete Netflix-serier nogensinde.

Den eksakte premieredato på den nye sæson er endnu ikke blevet afsløret – andet end at det bliver til sommer. Den er på 5 episoder.

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar