Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lupin’ sæson 3 får premieredato

‘Lupin’ sæson 3 får premieredato

22/04/2023 | Flixfilm

Mestertyven Assane Diop er snart tilbage på Netflix.

Det meddeler streamingtjenesten, som kan afsløre at tredje sæson af den franske spændings-serie får premiere den 5. oktober.

I ‘Lupin’ sæson 3 skal mestertyven holde sig i skjul – langt fra sin kone og søn – efter sin hævnaktion i de forudgående sæsoner.

Men da det sætte familien i en livsfarlig situation, beslutter han sig for at vende tilbage til Paris med et vanvittigt forslag; forlad Frankrig og start et nyt liv et andet sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke ligetil for fortidens spøgelser er aldrig langt væk, og en uventet tilbagevenden vender op og ned på hans planer.

Den franske serie blev et uventet streaminghit under corona-nedlukningen, hvor mere end 70 millioner husstande så første af ‘Lupin’ da den landede på streamingtjenesten i begyndelsen af 2021.

Ikke kun Netflix-medlemmerne tog serien til sig, men også anmelderne som generelt var positive.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Her hos Flixfilm var vi også positivt overrasket og kvitterede således med 5 stjerner og kaldte ‘Lupin’ et “charmerende fransk bekendtskab.” Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Lupin’ – sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

I hovedrollen som Assane ses den prisvindende skuespiller Omar Sy, som nok bedst kendes fra den franske film ‘De urørlige’ (‘The Intouchables’), der blev et stort hit over hele verden.

Foruden medvirker også Nicole Garcia (‘Who You Think I Am)’, Clotilde Hesme (‘Chocolat’), Ludivine Sagnier (‘The New Pope’), Antoine Gouy (‘Budapest’) og Soufiane Guerrab (‘School Life’).

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 5. oktober.
Skriv kommentar