Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lupin’ sætter ‘The Queen’s Gambit’ skakmat

‘Lupin’ sætter ‘The Queen’s Gambit’ skakmat

19/01/2021 | Flixfilm

lupin hit netflix dronninggambitDer er ét spil som skakgeniet Beth Harmon fra ‘The Queen’s Gambit’ (‘Dronninggambit’) må se sig slået i og det er kampen om Netflix-medlemmernes opmærksomhed.

Det er nemlig lige blevet afsløret, at den franske serie ‘Lupin’ forventes, at blive set af mere end 70 millioner husstande i løbet af de første 28 dage på streamingtjenesten.

Det bekræfter Netflix og Omar Sy, der spiller gentlemantyven i den franske hitserie på Twitter.

Første sæson af ‘Lupin’ havde premiere den 8. januar og har således stadig mange dage til at nå de astronomiske seertal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til sammenligning blev ‘The Queen’s Gambit’ set af 62 millioner husstande, mens det populære periodedrama ‘Bridgerton’ forventes at ramme 63 millioner seere.

Det er ikke nogen hemmelighed, at ‘Lupin’ har fanget seernes gunst. Allerede i sidste uge kunne vi skrive, at serien er blevet et globalt hit, som har ramt toplisterne i flere lande.

Samtidig har anmeldelserne været positive, mens vores egen anmelder hos Flixfilm var mere end positivt overrasket og kvitterede således med 5 stjerner og kaldte ‘Lupin’ et “charmerende fransk bekendtskab.” Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Lupin’ – sæson 1

LÆS OGSÅ   Netflix afslører premieredatoen på ny dramaserie om kendis-kriminel

Det er dog overraskende, at serien har overgået ‘Dronninggambit’, som lå i top 10 i intet mindre end 92 lande, mens den opnåede førstepladsen i 63 lande, inklusiv England, Argentina, Israel og Sydafrika.

Der er foreløbigt blevet frigivet 5 afsnit af ‘Lupin’ på Netflix, men flere episoder er naturligvis på vej efter den nervepirrende afslutning på første sæson. Hvornår sæson 2 har premiere er endnu ikke blevet offentliggjort.

Se ‘Lupin‘, ‘The Queen’s Gambit‘ og ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar