Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lupin’ vender tilbage

‘Lupin’ vender tilbage

19/11/2021 | Flixfilm

lupin saeson 3

Netflix er netop gået igang med at lave tredje fortsættelse til den franske spændings-serie ‘Lupin’, som har været et af årets helt store streaminghits.

Det meddeler Netflix på de sociale medier.

Første sæson, som blev set af flere end 70 millioner husstande i løbet af den første måned, blev streamingtjenestens første verdensomspændende streaming-hit i 2021. Sæson 1 landede nemlig i begyndelsen af januar, men sæson 2 i starten af sommer.

En stor succes skal der som bekendt koges suppe på og derfor kunne Netflix også kort efter premiere på anden sæson afsløre, at en trejde sæson var under udvikling. Afsløring skete dog ved et tilfælde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med optagelserne i fuld gang skal vi sandsynligvis ikke vente længe på at få et gensyn med gentlemantyven Assane Diop, som i de første sæsoner drog ud for at hævne sin far, der blev snydt af en velhavende familie og uretfærdigt dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 27 – 2024)

Historien blev godt og vel rundet af med sæson 2, så det bliver spændende hvorledes trejde sæson udvikler sig.

I hovedrollen ses den prisvindende skuespiller Omar Sy, som nok bedst kendes fra den franske film ‘De urørlige’ (‘The Intouchables’), der blev et stort hit over hele verden. Foruden medvirker også Nicole Garcia (‘Who You Think I Am)’, Clotilde Hesme (‘Chocolat’), Ludivine Sagnier (‘The New Pope’), Antoine Gouy (‘Budapest’) og Soufiane Guerrab (‘School Life’).

Omar Sy og ‘Lupin’-holdet har dog også andet at se til, da de netop nu også er ved at lave en opfølger til actionkomedien ‘On the Other Side of the Tracks’ fra 2012.

Se første sæson af ‘Lupin‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar