Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lupin

08/01/2021 | Flixfilm

Se Lupin på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Omar Sy, Vincent Londez, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

Lupin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lupin på Netflix
Anmeldelse: Lupin - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lupin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lupin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lupin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar