Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lupin

11/06/2021 | Flixfilm

Lupin på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Hervé Pierre
Spilletid: 231 min
Land: France, United States
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.Se Lupin på Netflix

Anmeldelse: Lupin - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lupin (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lupin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lupin (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lupin (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lupin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lupin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar