Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lusers

15/07/2016 | Flixfilm

Se Lusers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Ticoy Rodriguez
Skuespillere: Carlos Alcántara, Pablo Granados, Felipe Izquierdo, Gaby Espino
Spilletid: 95 min
Land: Argentina, Chile, Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Tre mænd af forskellig nationalitet må finde ud af Amazonas-regnskoven til fods, da de farer vild på vej til Brasiliens VM-finale.


Se Lusers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLusers havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lusers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lusers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lusers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lusers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar