Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Lust Stories 2

Lust Stories 2

29/06/2023 | Flixfilm

Lust Stories 2 på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Romance
Instruktion: R. Balki, Sujoy Ghosh, Amit Ravindernath Sharma
Skuespillere: Tamannaah Bhatia, Vijay Varma, Neena Gupta
Spilletid: 132 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fire fremtrædende indiske instruktører udforsker sex, begær og kærlighed i kortfilm i denne efterfølger til den Emmy-nominerede film Lust Stories fra 2018.Se Lust Stories 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lust Stories 2 havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lust Stories 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lust Stories 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lust Stories 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lust Stories 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lust Stories 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar