Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lust Stories

Lust Stories

15/06/2018 | Flixfilm

Se Lust Stories på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar, Anurag Kashyap
Skuespillere: Radhika Apte, Bhumi Pednekar, Kiara Advani, Vicky Kaushal
Spilletid: 120 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Som supplement til Bombay Talkies fra 2013 udforsker fire kortfilm fra fire af Indiens største instruktører kærlighed, sex og forhold i det moderne Indien.

Lust Stories havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lust Stories på NetflixAnmeldelse: Lust Stories

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lust Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lust Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lust Stories, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lust Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar