Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Luther: The Fallen Sun’ har fået premieredato

‘Luther: The Fallen Sun’ har fået premieredato

13/01/2023 | Flixfilm

I december 2022 afslørede Netflix, at en spillefilm baseret på den britiske og prisvindende psykologiske krimiserie ‘Luther’ var på vej.

Nu kan streamingtjenesten oplyse i en pressemeddelelse, at ‘Luther: The Fallen Sun’, som filmen er blevet navngivet, får premiere den 10. marts.

Idris Elba (‘The Wire’, ‘The Dark Tower’) er tilbage i hovedrollen som den geniale, men skandaløse, detektiv John Luther, der nu sidder i fængsel, mens en brutal seriemorder terroriserer London.

Forfulgt af hans manglende evne til at fange cyberpsykopaten, som nu håner ham, beslutter Luther at flygte fra fængslet og afslutte jobbet for enhver pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den episke efterfølger til den prisvindende tv-serie har også Cynthia Erivo og Andy Serkis på rollelisten, mens at Dermot Crowley ligeledes vender tilbage som Martin Schenk.

I anledning af den snarlige premieredato har Netflix udsendt en meget kort teaser, der kan ses nederst i artiklen, som afslører, at ‘Luther: The Fallen Sun’ vil have premiere i udvalgte biografer i februar.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Der er dog på nuværende tidspunkt ikke noget der indikerer, at det inkludere nogle danske biografer.

Filmen er instrueret af Jamie Payne (‘Outlander’, ‘The Hour’) mens at manuskriptet er skrevet af Neil Cross, som også skabt den originale ‘Luther’-serie, der tidligere kunne streames på Netflix.

Der er ingen oplysninger om Netflix har i tankerne at tilføje ‘Luther’-serien til udvalget inden premieren på spillefilmen, men streamingtjenesten har tidligere gjort noget lignende ved andre Netflix-eksklusive fortsættelser eller prequels.

Se ‘Luther: The Fallen Sun’ på Netflix Danmark fra den 10. marts.
Skriv kommentar