Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Luther

31/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Luther på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Idris Elba, Dermot Crowley, Michael Smiley, Warren Brown
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: En dedikeret detektiv prøver at bevare herredømmet over sit privatliv og samtidig håndtere de psykologiske faktorer, der ligger bag ved de forbrydelser, han opklarer.


Se Luther på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Luther (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Luther (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Luther herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Luther er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luther (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar