Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Luther

31/03/2019 | Flixfilm

Luther på Netflix

Produktionsår: 2010–2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Idris Elba, Dermot Crowley, Michael Smiley
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En dedikeret detektiv prøver at bevare herredømmet over sit privatliv og samtidig håndtere de psykologiske faktorer, der ligger bag ved de forbrydelser, han opklarer.

Luther (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luther på YouTube.Se Luther på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luther (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luther (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luther, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luther er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar