Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LuTo

22/11/2016 | Flixfilm

Se LuTo på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Katina Medina Mora
Skuespillere: Juan Pablo Campa, Patricia Garza
Spilletid: 63 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Efter at være blevet dybt forelsket lider det unge par Luisa og Tomás et slag, der har potentiale til at ødelægge hele grundlaget for deres forhold.


Se LuTo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLuTo havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LuTo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LuTo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LuTo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LuTo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar