Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LUV

12/12/2015 | Flixfilm

Se LUV på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Sheldon Candis
Skuespillere: Michael Rainey Jr., Tracey Heggins, Common, Lonette McKee
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Dette drama skildrer en enkelt dag, som en 11-årig dreng tilbringer sammen med sin onkel, der netop er løsladt efter otte års fængsel.


Se LUV på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLUV havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LUV ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LUV herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LUV er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LUV stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar