Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lyckligare kan ingen vara

Lyckligare kan ingen vara

21/12/2021 | Flixfilm

Lyckligare kan ingen vara på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Staffan Lindberg
Skuespillere: Mio Adermark, Helena Af Sandeberg, Monica Albornoz
Spilletid: 113 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Folk i Stockholm oplever ved skæbnens luner uventede romantiske forbindelser, der kunne gå hen og forstyrre deres velkendte tilværelser.

Lyckligare kan ingen vara havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lyckligare kan ingen vara på YouTube.Se Lyckligare kan ingen vara på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lyckligare kan ingen vara ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lyckligare kan ingen vara stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lyckligare kan ingen vara, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lyckligare kan ingen vara er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar