Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lynne Koplitz: Hormonal Beast

Lynne Koplitz: Hormonal Beast

22/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Lynne Koplitz: Hormonal Beast på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Lynne Koplitz
Spilletid: 51 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den ligefremme komiker Lynne Koplitz viser en kvindes syn på galskab, fordelene ved ikke at have børn og de tre ting, alle mænd ønsker sig.


Se Lynne Koplitz: Hormonal Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lynne Koplitz: Hormonal Beast havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lynne Koplitz: Hormonal Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lynne Koplitz: Hormonal Beast herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lynne Koplitz: Hormonal Beast er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lynne Koplitz: Hormonal Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar