Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lysets mørke side

Lysets mørke side

16/08/2021 | Flixfilm

Lysets mørke side på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens stigningen i brug af kunstigt lys gør livet lettere for mennesker, undersøger denne dokumentar, hvordan det påvirker den naturlige verdensorden.

Lysets mørke side havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lysets mørke side på YouTube.Se Lysets mørke side på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lysets mørke side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lysets mørke side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lysets mørke side, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lysets mørke side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar