Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

M Cream

15/11/2016 | Flixfilm

Se M Cream på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Agneya Singh, Aban Raza
Skuespillere: Tom Alter, Raaghavv Chanana, Ira Dubey, Lushin Dubey
Spilletid: 112 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En collegestuderende og hans venner tager på en tur for at finde sig selv, da de rejser til Himalaya-bjergene i deres søgen efter kilden til den mystiske hashish.


Se M Cream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkM Cream havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om M Cream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til M Cream herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til M Cream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at M Cream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar