Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

M Cream

15/11/2016 | Flixfilm

M Cream på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Agneya Singh, Aban Raza
Skuespillere: Tom Alter, Raaghavv Chanana, Ira Dubey
Spilletid: 112 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En collegestuderende og hans venner tager på en tur for at finde sig selv, da de rejser til Himalaya-bjergene i deres søgen efter kilden til den mystiske hashish.

M Cream havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til M Cream på YouTube.Se M Cream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om M Cream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at M Cream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame M Cream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til M Cream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar