Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ma femme s’appelle reviens

Ma femme s’appelle reviens

22/01/2022 | Flixfilm

Ma femme s’appelle reviens på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ensom mand, hvis kone har forladt ham, og som har søgt tilflugt i et lejlighedskompleks for singler, bliver venner med sin nabo, en sønderknust fotograf.Se Ma femme s’appelle reviens på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ma femme s’appelle reviens havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ma femme s’appelle reviens på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ma femme s’appelle reviens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ma femme s’appelle reviens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ma femme s’appelle reviens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ma femme s’appelle reviens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar