Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ma Rainey’s Black Bottom

Ma Rainey’s Black Bottom

18/12/2020 | Flixfilm

Se Ma Rainey’s Black Bottom på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Spændingerne og temperaturen stiger i et musikstudie i Chicago under en indspilningssession i 1927 med den iltre og frygtløse bluessangerinde Ma Rainey og hendes band.

Ma Rainey’s Black Bottom havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ma Rainey’s Black Bottom på Netflix
Anmeldelse: Ma Rainey's Black Bottom

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ma Rainey’s Black Bottom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ma Rainey’s Black Bottom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ma Rainey’s Black Bottom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ma Rainey’s Black Bottom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar