Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ma voix t’accompagnera

Ma voix t’accompagnera

20/06/2022 | Flixfilm

Ma voix t’accompagnera på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar udforsker to anæstesilægers arbejde på en klinik i Bruxelles, som bruger hypnose til at forsøge at hjælpe kirurgiske patienter med at håndtere smerte.

Ma voix t’accompagnera havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ma voix t’accompagnera på YouTube.Se Ma voix t’accompagnera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ma voix t’accompagnera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ma voix t’accompagnera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ma voix t’accompagnera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ma voix t’accompagnera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar