Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ma

14/01/2021 | Flixfilm

Ma på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Tate Taylor
Skuespillere: Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis
Spilletid: 1 min
Land: Japan, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En kvinde siger ja til at købe alkohol til en gruppe teenagere, hvorefter de starter en fest i hendes kælder – men hendes gæstfrihed forvandler sig til en besættelse.

Ma havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ma på YouTube.Se Ma på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar