Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia

Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia

01/10/2021 | Flixfilm

Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikerne Måns Möller og Özz Nûjen går på scenen, hvor de med diskussioner og en svingom i ny og næ giver et muntert syn på svensk historie.

Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia på YouTube.Se Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Måns Möller & Özz Nûjen – Sveriges Historia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar