Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Machete

03/06/2017 | Flixfilm

Se Machete på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Skuespillere: Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Hungarian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Machete prøver at undslippe sin voldelige fortid ved at flygte til Texas, men volden fortsætter, da han bliver skudt i forbindelse med et politisk mord.


Se Machete på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Machete havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Machete ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Machete:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Machete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Machete stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar