Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher

02/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Machine Gun Preacher på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Biography, Crime, Drama
Instruktør: Marc Forster
Skuespillere: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Kathy Baker, Michael Shannon
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic, Acholi
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Gerard Butler spiller hovedrollen i denne virkelige historie om Sam Childers, en tidligere narkohandler, som vier sit liv til at redde børnesoldater i Sudan.


Se Machine Gun Preacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Machine Gun Preacher havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Machine Gun Preacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Machine Gun Preacher herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Machine Gun Preacher er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Machine Gun Preacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar