Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher

02/12/2016 | Flixfilm

Se Machine Gun Preacher på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Biography, Crime, Drama
Instruktør: Marc Forster
Skuespillere: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Kathy Baker, Michael Shannon
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic, Acholi
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Gerard Butler spiller hovedrollen i denne virkelige historie om Sam Childers, en tidligere narkohandler, som vier sit liv til at redde børnesoldater i Sudan.


Se Machine Gun Preacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMachine Gun Preacher havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Machine Gun Preacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Machine Gun Preacher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Machine Gun Preacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Machine Gun Preacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar