Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Macho

12/04/2017 | Flixfilm

Se Macho på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Antonio Serrano
Skuespillere: Cantante, Mario Iván Martínez, Sophia Gómez, Miguel Rodarte
Spilletid: 102 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En berømt designer, der altid har foregivet at være bøsse, er i krise, da han bliver truet med at blive afsløret som den skørtejæger, han i virkeligheden er.


Se Macho på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMacho havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Macho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Macho herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Macho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Macho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar