Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mad Dogs

16/10/2022 | Flixfilm

Mad Dogs på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Ahmed Alauddin Jamal
Skuespillere: Paul Barber, Iain Fraser, Saeed Jaffrey
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: I et fremtidigt London plaget af "Mad Dog Disease" begynder en nyligt løsladt psykisk syg at tro, at udbruddet er et tegn på noget uhyggeligt.Se Mad Dogs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mad Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mad Dogs på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mad Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mad Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mad Dogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mad Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar