Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mad Max 3: Beyond Thunderdome

Mad Max 3: Beyond Thunderdome

26/11/2014 | Flixfilm

Se Mad Max 3: Beyond Thunderdome på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne sidste film i sci-fi-trilogien vikles Max ind i de interne spændinger i Bartertown, der styres af den magtsyge Aunty Entity.


Se Mad Max 3: Beyond Thunderdome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mad Max 3: Beyond Thunderdome havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mad Max 3: Beyond Thunderdome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mad Max 3: Beyond Thunderdome:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mad Max 3: Beyond Thunderdome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mad Max 3: Beyond Thunderdome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar