Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

01/08/2020 | Flixfilm

Se Mad Max: Fury Road på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: George Miller
Skuespillere: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne
Spilletid: 120 min
Land: Australia, South Africa
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I en postapokalyptisk ødemark hjælper Max en rebelsk kvinde og en gruppe kvindelige fanger med at flygte fra tyranni og søge efter deres hjemland.Se Mad Max: Fury Road på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mad Max: Fury Road havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mad Max: Fury Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mad Max: Fury Road:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mad Max: Fury Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mad Max: Fury Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar