Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

01/08/2020 | Flixfilm

Mad Max: Fury Road på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: George Miller
Skuespillere: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult
Spilletid: 120 min
Land: Australia, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I en postapokalyptisk ødemark hjælper Max en rebelsk kvinde og en gruppe kvindelige fanger med at flygte fra tyranni og søge efter deres hjemland.

Mad Max: Fury Road havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mad Max: Fury Road på YouTube.Se Mad Max: Fury Road på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mad Max: Fury Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mad Max: Fury Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mad Max: Fury Road, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mad Max: Fury Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar