Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mad Max

27/07/2016 | Flixfilm

Se Mad Max på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: George Miller
Skuespillere: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne, Steve Bisley
Spilletid: 88 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I en postapokalyptisk fremtid myrdes ekspolitibetjenten Max' familie af en ondskabsfuld bande, og Max tager ud på landevejene for at få hævn.


Se Mad Max på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMad Max havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mad Max ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mad Max herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mad Max er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mad Max stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar